4 червня 2017р. вже вчетверте відбувся “Кольоровий пробіг”.

Столичний клуб “KM Running club” та компанія New Balance Україна організували унікальне свято бігу і фарб. Близько 2500 учасників (в тому числі дітей) стартували на дистанціях 3 і 6 км. За стартом спостерігали близько 5000 глядачів

Учасники подолали дистанції 3 або 6 км під “кольоровим дощем” з фарб холі, музику від DJ та оплески глядачів. Пробіг охопив центральні вулиці столиці – вул. Сагайдачного та Костянтинівську. Перед стартом відбувся дитячий забіг на 800м.  Після пробігу на всіх учасників чекав лотерейний розіграш цінних призів. Головним призом 2017 – став подарунок від генерального партнера заходу – авіакомпанії Turkish Airlines, –  авіаквиток у будь-який напрямок з карти польотів авіакомпанії Turkish Airlines. Також серед призів – iPhone 7 та Apple Watch від офіційного технічного партнеру компанії Цитрус, призи від компанії HP, враження від Bodo, чудові подарунки від со-організаторів заходу компанії New Balance Україна, та інших партнерів. В формі учасникам допомагала бути природня “Моршинська” — водний партнер Kyiv Color Run. Креативні образи учасників з оригінальними атрибутами отримали також призи від партнерів. На події працювала локаціяз активностями для дітей від Дитяча Планета та Champion Kids.

Цьогорічною благодійною метою стала допомога дитячому відділенню онкогематології Київського обласного онкодиспансеру.

Долучитись до цієї доброї справи можна було наступинм чином:

  1. зареєструвати дітей на дитячий забіг  
  2. зробити благодійний внесок в обмін на сувенірну продукцію, яку виготовили спільно з фондом “Таблеточки” для події
  3. принести кольорові олівці, фломастери, фарби та альбоми для малювання на  пункти видачи стартових номерів учасників на подарунки дітям , які потребують підтримки та віри в одужання.

Всі виручені кошти – 50 000 грн одразу після проведення заходу були передані фонду “Таблеточки”, який захищає інтереси онкохворих дітей в Україні з 2011 року, і допомагає команді проекту в ефективній реалізації ініціативи. Всі зібрані канцтовари також передані дітям дитячої онкогематології та фонду “Таблеточки”.

“Кольоровий пробіг – Kyiv Color Run” був організований за підтримки компанії New Balance Україна, міського спортивного клубу “KM Running club”, генерального партнера міжнародної авіакомпанії Turkish Airlines, офіційного технічного партнера – компанії Цитрус, генерального медіа-партнера – програми Сніданок з 1+1, юридичного партнеру клубу KMRC – компанії Arzinger, водного партнера – природної “Моршинській”. А також, завдяки партнерам –  компанії HP Україна, компанії VS Technology, компанії МакДонадьдс Україна,  компанії Bodo, мережі дитячих парків святкування днів народження – Дитяча Планета, танцювальній студії Mixstyle, DJ  IGORSKEE, дитячому клубу Champion Kids, а також POPARADA.UA, ТМ Collonil (Колоніл) WHIRL SOFTWARE, медійному ресурсу WI-Fi Bar, мережі фітнес клубів Sport Life, а також –  Radio Sport, Еспресо ТБ, Громадському ТБ, інтернет журналу Ноги Боги, інформаційному порталу Znaj ua, комьюніти велосипедистів Bike in City, компанії 16on9, cистемі Athletic Events та компанії IQtechEvent Service!