Відбувся п’ятий ювілейний Кольоровий пробіг – Kyiv Color Run 2018

Понад 3000 учасників, в тому числі 450 дітей 10 червня на Троїцькій площі святкували пятий ювілейний Кольоровий пробіг – Kyiv Color Run! Подія зібрала професійних

спортсменів, шанувальників активного відпочинку всіх поколінь та професій заради здійснення благодійної мети – допомоги дітям.

Учасники в  білих футболках подолали дистанції 3 або 6 км, а в небо за день злетіли 2 тонни фарби холі. Перед загальним стартом відбулися дитячі забіги на дистанції: 800, 400 та 200 м. Після пробігу – лотерейний розіграш призів та нагородження у номінаціях за найкращі костюми. Головним призом став подарунок від генерального партнера заходу, авіакомпанії Turkish Airlines – авіаквиток у будь-який напрямок з карти польотів авіакомпанії Turkish Airlines, тобто 303 напрямки у всьому світі. Кольоровий пробіг в цьому році підтримав  проект ГО“ Відчуй”, що допомагає дітям з порушенням слуху. Було досягнуто мети – зібрано 80 000 грн, яких не вистачало на орагізацію дитячого інклюзивного наметового табору “Відчуй в липні 2018 року!

На цю благодійну мету були спрямовані:

  • кошти від реєстрації на дитячі забіги
  • частина коштів від реєстрації корпоративних учасників
  • частини коштів від ексклюзивної сувенірної продукції: піни, листівки, стікери!

Ми вдячні нашим партнерам:

Генеральному партнеру авіакомпанії Turkish Airlines, офіційному спортивниму партнеру компанії New Balance Україна, офіційним кольоровим партнером – компанії Caparol Україна, водному партнеру «Моршинській», партнерам: Смарт-Холдинг, Arzinger, Biosphere corporation, Молокія, Orner, Bodo, Whirl software, Brendari, Poparada.ua, а також нашим друзям – NogiBogi, Bike in City, Katkin&Tolique, Woman magazine та Wi-Fi Bar.

 

Додаткова інформація

Сайт www.colorrun.com.ua

Facebook  Instagram #kyivcolorrun2018

_____

Інклюзивний наметовий табір “Відчуй”:

  • 75 дітей з тотальним порушенням слуху (спілкуються виключно жестовою мовою)
  • 75 дітей з частковою втратою слуху (слухопротезовані, не володіють жестовою мовою, мають порушення вимови)
  • 75 дітей  без порушень

Місце проведення: Київська область, с. Балико-Щучинка.
Дата проведення: липень, 2018

Учасниками табору щорічно є учнів спеціальних шкіл-інтернатів м.Києва, м.Житомир та інших.