Команда Kyiv Color Run розпочала співпрацю з фондом Таблеточки

Наприкінці березня, під час підготовки до Кольорового пробігу команда Kyiv Color Run з радістю анонсувала нашу співпрацю з фондом Таблеточки. Ми спільно вирішили, що  метою проекту на 2017 рік стане допомога дитячому відділенню онкогематології КЗКОР Київського обласного онкологічного диспансеру. На той момент, в лікарні існувала гостра потреба в дообладнанні маніпуляційного блоку інтенсивної терапії для виконання біопсій і установки портірованних катетерів. Їм не вистачало світла, тому дуже потрібні 2 підвісних операційних світильника.

Ми озвучили нашу мету про придбання цього обладнання для лікарні та закликали учасників Кольорового пробігу підтримати мужніх лікарів, дітей із батьками не тільки словом, а  й ділом. І нехай це був лише один з наших перших невеликих кроків у розвитку доброчинної складової проекту, ми вважаємо що в ділі боротьби з онко захворюваннями не буває не значущих деталей. Долучитись до нас було  дуже просто, наприклад зареєструвати своїх дітей на дитячий забіг – всі кошти від реєстрації були спрямовані на вказану вище потребу. Ще можна було зробити на місці благодійний внесок в обмін на ексклюзивну сувенірну продукцію – піни (значки), стікери, магнітики на холодильник, яскраві листівки. Вся сувенірна продукція була розроблена разом та за підтримки компанії New Balance Україна. Протягом кількох тижнів тривала наша благодійна акція – ми брали участь у Кураж базар (їхня тема уік-енду Індія та наші фарби холі знайшли одне одного саме вчасно), ставили нашу Скриньку доброти у спортивних магазинах New Balance, розповідали всім про нашу ідею та звичайно, облаштували зону сувенірки на самій події.

Всі виручені кошти, а це 50 000 гривень, одразу після проведення заходу були передані фонду “Таблеточки”, який допоміг  нам в ефективній реалізації нашої ініціативи. І ось, ми особисто бачимо ці спеціальні світильники вже на своїх робочих місцях та приймаємо подяки від лікарів. Лампи вже діткам допомогою просто зараз! Штативи для тривалих вливань, які також вдалось придбати на залишок суми – також дуже важливий інструмент у комплексі обов’язкових процедур для дітей. Ми дякуємо всіх, хто долучився і віримо, що у 2018 році ми разом зробимо ще більше!

_____

Про фонд Таблеточки:

  • Заснований волонтерами в 2011 році
  • Надає медичну, адресну, паліативну і психологічну допомогу онкохворим дітям та їх сім’ям
  • Займається розвитком волонтерства та донорського руху в Україні
  • ? Домоглися безпечного переливання крові в Охматдиті
  • ? Відправили на закордонне лікування 37 дітей
  • На сьогоднішній день, допомога від фонду отримали понад 7000 дітей.